Oferim mii de zboruri spre diferite locații din întreaga lume și urmărim ca dumneavoastră să achiziționați cea mai bună opțiune, în mod rapid și convenabil.

Multe zboruri

Multe zboruri

Primim informații legate de zboruri de pe diferite motoare de căutare, astfel că oferim întotdeauna cele mai convenabile legături la prețuri atractive.

Bilete în 3 minute

Bilete în 3 minute

Acesta este timpul mediu pe care îl veți petrece rezervând biletele de avion pe site-ul web Flyhi.ro. Întotdeauna există loc pentru îmbunătățiri; prin urmare, testăm și îmbunătățim în mod regulat sistemul nostru pentru a-l face mai rapid și mai ușor de utilizat.

Plăți sigure

Plăți sigure

Utilizăm certificatul Comodo.com SSL pentru a asigura un schimb sigur de date ale utilizatorilor Flyhi.ro. Cele mai bune instrumente de securitate a informațiilor permit efectuarea unor plăți în siguranță și câștigarea încrederii utilizatorilor

Flyhi.ro inspiră

Flyhi.ro inspiră

Flyhi.ro pregătește buletine informative interesante despre cele mai impresionante destinații. Sfaturile interesante despre ce puteți face în diferite orașe vă vor inspira să achiziționați biletul și să vă faceți bagajele.

Vă dorim un zbor plăcut!